Veelgestelde vragen

1Hoelang kan ik met mijn trapbekleding verder?
Meestal wordt trapbekleding na 15 jaar vervangen, maar dat is voornamelijk omdat mensen hun interieur na die tijd een keer willen vernieuwen. Kwalitatief gezien gaat de bekleding zo'n 30 jaar mee. Het gebeurt wel vaker dat we trapbekleding vervangen die er al 30 jaar ligt, of langer. Onlangs verving ik nog een traploper die mijn grootvader ooit gelegd had.
2Wat als ik mijn tapijt beu ben?
Traplopers zijn meestal eenvoudig te verwijderen zonder dat er al te veel schade is aan de trap. Die zijn dus eenvoudig te vervangen. Bij volle bekleding komt er iets meer kracht aan te pas. Daar is het iets moeilijker om de bestaande trap in de oorspronkelijke staat te herstellen en is het aangeraden om nadien opnieuw de trap volledig te laten bekleden.
3Hoe verloopt een project?
Weet u reeds welk tapijt u wilt kopen, dan volstaat het om ons het merk, typenummer en de gewenste afmetingen per mail te bezorgen om een prijsofferte per e-mail te ontvangen. Wil u meerdere tapijten kopen of wilt u uw nieuwe vloerbekleding ook meteen door ons laten plaatsen, dan komen we liefst eerst even bij u langs. Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken we uw voorkeuren, enkele stalen en onze aanpak en tarieven. Zo kunnen we een concrete prijsofferte op maat van uw project uitwerken. Na een akkoord van de klant, maken we zo snel als mogelijk een afspraak voor levering en/of plaatsing.
4Wat kost een traploper?
Voor een traploper betaal je prijzen vanaf ongeveer €1000 per verdieping. Bij volle bekleding starten de prijzen vanaf €500 per verdieping. Deze prijzen zijn inclusief plaatsing. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijs op maat van uw wensen.
5Hoeveel BTW betaal ik?
In woningen die ouder dan 5 jaar zijn, betaal je 6% BTW. Die korting geldt enkel indien u ook de plaatsing door Verstrepen laat verzorgen, en is van toepassing op zowel de goederen als op de plaatsing. Voor woningen die jonger zijn dan 5 jaar betaal je 21% BTW.

 

 

OFFERTE AANVRAGEN
close slider

Offerte aanvragen

  • Laat uw contactgegevens achter en wij contacteren u
    voor een vrijblijvende offerte op maat.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.